Sunset by Maria EklindDe senaste veckorna har mycket pyssel med denna webbsida genomförts och äntligen är det mesta på plats till sist. En ny teknisk lösning behövdes då det gamla systemet inte uppdateras längre och upphör så småningom att stödjas vad gäller säkerheten. Så nu har Joomla version 3 gått över till 4. Även ett nytt utseende kom med i samband med det nya systemet som jag hoppas du liksom jag tycker är till det bättre!

Det mesta är annars vad gäller innehållet detsamma och ett och annat nytt har tillkommit sedan senast jag skrev för nästan ett år sedan. Ett 30-tal nya ord har tillkommit, stort tack som alltid till er därute, och trafiken vad gäller besökare ligger stadigt på runt 200 besökare per dag. Förutom den gångna veckan då det varit noll pga underhålls-stängningen :-)

Här följer de topp 20 mest populära sidorna ett år tillbaka enligt statistiken, mat och dryck håller sig stadigt nästan i topp som innan!

1. Kajan 2. Kategorin Mat och dryck 3. Örnastört 4. Hällörad 5. Pära 6. Fittamad 7. Nimt  8. Rabba 9. Klydda 10. Spink  11. Fubbick 12. Pågasnöre 13. Grebba 14. Ändån 15. Pjodd 16. Glött 17. Grina 18. Halleda 19. Glytt 20. Sillastrypare 


Ha en fin höst på er alla!

/Jörgen

Bild: Sunset by Maria Eklind CC-BY-SA

 
 

 

 

Lägg till kommentar